Hoppa till innehållet

Om os

Vores vision er

at du skal være i stand til at beskytte din telefon uden at forværre brugeroplevelsen og samtidig gøre den flot at se på. Vores telefoner er en stor del af vores hverdag, og derfor vil vi selvfølgelig gerne beskytte dem. Problemet er dog, at størstedelen af alle beskyttelsesprodukter til telefoner er tykke og klodsede, hvilket forværrer brugeroplevelsen. Vi synes, at interaktionen med vores telefon er mindst lige så vigtigt som god beskyttelse. Derfor tilbyder vi tyndere beskyttelsesalternativer til din telefon, der i princippet slet ikke kan mærkes. Vi går meget op i vores kunder og gør altid alt, hvad der står i vores magt, for at du som kunde skal få den bedst mulige oplevelse. Lige fra det øjeblik du klikker på køb-knappen, skal det ikke tage længere end tre dage, før din telefon er klar til at blive forbedret af vores tilbehør.

Vores historie

 

Reborn Device blev stiftet I Sverige i 2018 af to barndomsvenner. Til at begynde med var det mest telefonskins, der blev solgt. Et telefonskin er et slags vinylklistermærke eller sticker, som du kan klistre fast bag på din telefon. Da disse var svære at sætte på, var der brug for en bedre løsning.

Derfor tilbyder vi i dag ultratynde covere med passende tilbehør i et elegant kulfiberdesign, der ikke forringer brugeroplevelsen.

 

I 2020 begyndte vi at sælge over hele verden

Hvorfor vælge os?

Till skillnad från andra företag i branschen kan vi erbjuda skal som inte gör telefonen klumpigare. Du behåller helt enkelt känslan av en ny, skallös telefon samtidigt som den får ett skydd. Vi garanterar dig som kund service i världsklass med blixtsnabba svars- och leveranstider.

Sendes samme dag

Alle ordrer placeret før 14:00 sendes samme dag.

Hurtig levering

Hurtig og billig levering direkte til din postkasse.

Bytte og returneringer

Du har 30 dages returret og bytteret fra den dag, du modtager pakken.